(video) Amintiri din copilărie – ce amprente și regrete au adulții. „Mi-aș fi dorit să văd frumusețea copilăriei. Probabil, în viața următoare”

Ioana-Isac

Carousel i-a provocat pe mai mulți oameni de la noi să-și amintească și să răscolească prin copilăria lor. Ce regrete au, care erau jucăriile lor preferate, ce ar vrea să schimbe dacă ar putea să se întoarcă acolo și ce sfaturi și-ar da lor când erau copii. Sunt întrebările la care au răspuns adulții, pentru care chiar dacă copilăria este cea mai frumoasă perioadă din viață, nu a trecut fără amprente negative.

„Carousel a fost lansat din amintirile noastre din copilărie. Noi credem că toate jucăriile trebuie să creeze istorii și să fie transmise din generație în generație, atunci ele vor fi cu adevărat valoroase. „Eu sunt din copilăria mea” – e mașina timpului pe care am pornit-o împreună cu prietenii noștri. Ei, toţi, s-au transpus în trecut pe vremea când erau copii, au răscolit prin memorie şi ne-au zis despre amprentele pe care copilăria a lăsat-o, azi, asupra lor.”, scriu reprezentanții companiei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente