21:36:57 24.04.2024
Stiri

Mocanu îl compară pe Năstase cu killer-ul Proca: „Au țintit alegerile prezidențiale și scaunul de președinte, însă ambii au dat greș”

Politică 02.12.2017 10:30 Vizualizări2246 Autor: Ziarul National
Mocanu îl compară pe Năstase cu killer-ul Proca: „Au țintit alegerile prezidențiale și scaunul de președinte, însă ambii au dat greș” rise.md


Liderul Mișcării „Antimafie”, Sergiu Mocanu, spune că-l cunoaște foarte bine pe Andrei Năstase, însă îl acuză pe aceasta că ar fi principalul vinovat al eșecului mișcării protestatare din 2015, atunci când în PMAN ieșeau mii de oameni. De asemenea, Mocanu îl compară pe liderul Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr” cu killer-ul Vitalie Proca, care de asemenea a comis doar rateuri.

„El i-a năucit pe oameni. A venit cu trei kamazuri (camioane) de rezoluții, astfel încurcând oamenii. Pentru ca un proces important, ca o revoluție să aibă succes, este nevoie, în primul rând, de siguranță și certitudine. Dacă acestea nu sunt clar definite, atunci revoluția este sortită eșecului. E asemenea lui Proca. Acesta avea misiunea să împuște doi oameni, dar de fiecare dată a eșuat”, a declarat Mocanu în cadrul emisiunii „Politica”, de la TV 8.

În opinia lui Mocanu, pe care anterior miza Victor Țopa, primul rateu al lui Năstase au fost la protestele din 2015. „A țintit, dar nu a obținut nimic. Al doilea eșec a fost scrutinul prezidențial. Andrei Năstase și Maia Sandu poartă vina pentru victoria lui Dodon la alegerile prezidențiale. Aceștia, la fel ca și Proca, au țintit alegerile prezidențiale și scaunul de președinte. Însă ambii au dat greș, permițându-i lui Dodon să dispună de prerogative în plus”, a adăugat Mocanu.

În același context, Sergiu Mocanu spune că Andrei Năstase ar fi un narcisist și își atribuie nemeritat doar merite. „Efectul este, însă, invers. Alianța Platformei „DA” cu Renato Usatîi a respins și mai mult oamenii. Totodată, observ că Năstase încearcă să o asocieze și pe Sandu cu Usatîi și deocamdată îi reușește”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md