O clădire plină de români și moldoveni, incendiată intenționat în Germania. Şapte persoane sunt în stare gravă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un imobil din localitatea Bergkamen, lângă Dortmund, în care figurau cazate peste 40 de persoane, dintre care 33 de români, a ars în noaptea dintre 30 noiembrie și 1 decembrie. Potrivit presei germane, focul a fost pus intenționat. Şapte dintre victime sunt în stare gravă.

Din cauza proporțiilor incidentului, pompierii germani au fost nevoiți să trimită la fața locului 180 de salvatori din patru unităţi, iar cei din alte două au fost alarmați și pregătiți de intervenție.

Salvarea victimelor a fost posibilă datorită faptului ca s-a intervenit foarte repede. Un cetăţean din zonă a povestit ca a auzit o bubuitură, a văzut maşina care arde și a anunțat pompierii, potrivit Adevărul.ro.

Cam tot atunci, angajații unei brutării din zonă au sărit cu o scară să ajute victimele. La sosire, pompierii au trecut rapid la salvarea victimelor care erau blocate pe acoperiș. În timpul intervenției, pompierii şi poliţia au închis circulația pe două străzi. Ofițerii Kriminalpolizei Dortmund au preluat ancheta tocmai pentru a vedea dacă focul a fost pus intenționat


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...