Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi în prima sâmbătă din iarnă

tumblr_n95h27v7Kx1qhoe3vo1_1280-1140×760

E primul weekend din această iarnă și merită să-l începem într-un mod cât mai interesant. Iată 9 evenimente la care vă sugerăm să mergeți, pentru a vă relaxa, distra, energiza sau pentru a petrece timp cu prietenii.

# Marșul Unirii

Cu ocazia împlinirii a 99 de ani de la Marea Unire din 1918, Alianţa pentru Centenar invită pe toţi cei care simt româneşte la Marşul Unirii. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 2 decembrie, începând cu ora 14:00, la monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt din Chişinău. Detalii despre eveniment, găsiți aici.

# Finala Bătălia Cărților, ediția III

Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” organizează etapa finală a Concursului de lectură Bătălia cărţilor, ediția III realizat în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” din Cluj. Concursul are drept scop stimularea lecturii şi promovarea literaturii în rândul copiilor şi adolescenţilor, care s-a desfăşurat în perioada martie-octombrie 2017. Detalii, aici.

# The Championship of Ice and Fire

Debate Academy deschide sezonul de iarna cu cel mai „fierbinte” campionat de dezbateri – „The Championship of Ice and Fire”. Acest campionat oferă nu doar posibilitatea de a-ți pune la încercare abilitățile oratorice, dar e o modalitate prin care vei reuși să ieși din zona de confort și să te „ciocnești” de tineri la fel de perseverenți și muncitori. Dacă vrei să participi, află toate detaliile despre eveniment, pe pagina de facebook.

# O carte pentru viitorul unui copil

Centrul educațional „ACADEMUS FAMILY” lansează campania „O carte pentru viitorul unui copil”. Cărțile vor fi o investiție utilă în viitorul fericit al unor copii, le vor îmbogăți imaginația și le vor stimula imaginația, logica și creativitatea. Cărțile vor fi donate pe data de 25 decembrie unei case de copii din municipiu. Detalii, aici.

# Spectacolul „Maria Tănase. Aș muri, moartea nu-mi vine”

Despre Maria Tănase s-au scris multe cărţi şi articole, s-au montat emisiuni radiofonice și televizate, s-au editat zeci şi zeci de discuri, au avut loc mii de evenimente: anul Maria Tănase,festivalul Maria Tănase, însă au avut loc puține spectacole. Dacă vrei să urmărești unul, vino sâmbătă la Teatrul Național „Mihai Eminescu”. Detalii, aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente