/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Rusia: La un pas să fiarbă sub pământ. O femeie s-a pomenit cu automobilul într-un crater de apă

missing
01 decembrie 2017, ora 18:51

Apa fierbinte a curs mai mult timp pana când, sub asfalt, s-a format un crater. Sub greutatea mașinii, asfaltul s-a rupt, iar autoturismul a căzut în groapă. Femeia însărcinată și soțul acesteia au fost salvați de trecători. Starea femeii este satisfăcătoare, iar bărbatul a suferit arsuri.

Urmare a accidentului, 94 de case, inclusiv școli, grădinițe și 10 clădiri administrative au rămas fără căldură. Autoritățile au dispus racordarea, în regim de avarie, la sistemul de termoficare a grădinițelor și școlilor, deoarece astăzi, la Krasnoiarsk, erau -13 grade, iar în această noapte se așteaptă -18.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram