(VIDEO) „Năstase președintele Parlamentului și Plahotniuc premier”? Cum răspunde președintele Platformei DA

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O alianță între Platforma DA și Partidul Democrat nu este posibilă, susține Andrei Năstase. Președintele Platformei DA nu este dispus să coalizeze nici cu Igor Dodon.

El a fost întrebat în cadrul unei emisiuni de la TVC 21 cum comentează declarațiile președintelui Parlamentului, Andrian Candu, care a spus că nu vede nicio problemă într-o coaliţie din care să rezulte că Năstase va fi spicher, iar Plahotniuc premier

„Ca să ajungi preşedintele de Parlament, trebuie să ai un suport politic substanţial. Preşedinte de Parlament nu ajungi pur şi simplu. Dar credeţi-mă, în momentul în care voi avea acest suport politic şi aş ajunge preşedinte de Parlament, Plahotniuc numai prim-ministru nu va fi. Plahotniuc va sta la puşcărie, iar alături de el vor ajunge şi Dodon, şi Candu, şi Iaralov, şi Costea Botnari, şi Vasile Botnari şi toţi cei care fură astăzi ţara”, a declarat Năstase.

El a mai spus că scopul Platformei DA și a PAS, care vor forma un bloc electoral în vederea alegerilor parlamentare, este să obţină majoritate în viitorul Legislativ.

„Ceea ce ne propunem în momentul de faţă este să luăm majoritatea. Şi dacă de unii singuri ne era mai greu, cu siguranţă într-o asemenea coaliţie lucrurile sunt puţin mai uşoare. E adevărat, vom avea obstacole. E adevărat, vor fi fraude. E adevărat că cel care astăzi controlează o ţară nu va da puterea chiar atât de uşor şi va face tot posibilul”, a punctat Năstase, care a mai precizat că nicio alianță cu Dodon, întrucât aceste ar fi „lacheul lui Plahotniuc”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...