/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Au pătruns în casa unei bătrâne, au amenințat-o cu un pistol și au tâlhărit-o. Doi bărbați, reținuți

missing
01 decembrie 2017, ora 15:04

Potrivit poliției, pe 28 noiembrie curent, în jurul orelor 16:00, suspecții au pătruns în domiciliul unei femei de 75 de ani, din orașul Briceni, unde au imobilizat-o, i-au legat mâinile cu o funie și au amenințat-o cu un pistolul traumatic. După care, aceștia au sustras bani, obiecte din aur, un telefon mobil și un ceas de mână, cauzându-i victimei o pagubă materială de 11.800 lei.

Suspecții au fost reținuți la 29 noiembrie curent și sunt cercetați în stare de arest. Audiați de poliție, bărbații ți-au recunoscut vina integral. Poliția menționează că anterior, unul dintre suspecți a fost condamnat pentru răpire de persoană.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 188 al. 2 Cod penal al RM. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de „Tâlhărie” se pedepsesc cu închisoare de la 8 la 10 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram