După o lună de căutări şi cercetări, procurorii italieni spun că moldoveanca ar fi fost ucisă de către soţul ei, iar după ce acesta a ascuns cadavrul şi şi-a înscenat propria moarte.

Procurorii presupun că femeia ar fi fost strangulată, deoarece în casa unde locuiau cei doi nu a fost găsită nicio picătură de sânge, scrie stirilocale.md.

Italianul a fost surprins de camerele video din depozitul companiei unde lucra cum trage femeia în întuneric, care se presupune că este soţia sa. Ulterior acesta ar fi ascuns cadavrul şi incendiat lucrurile moldovencei. Forţele de ordine caută acum cadavrul.

Se presupune că femeia intenţiona să-l părăsească pe italian, iar acesta nu ar fi acceptat acest lucru şi a omorât-o. În casa în care locuiau cei doi, pe noptieră, a fost găsit un bilet scris de italian şi adresat moldovencei: „Ai intrat în viaţa mea şi acolo vei rămâne pentru totdeauna. Te iubesc”.

Totodată, înainte ca bărbatul să moară, acesta ar fi vorbit cu fosta soţie şi i-ar fi spus că moldoveanca şi-a luat bagajul şi 900 de euro din casă şi a plecat.