A depus „jurământul iubirii”: Un tânăr militar şi-a cerut iubita în căsătorie, la festivitățile de Ziua Naţională a României

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Moment emoţionant, vineri dimineaţă, la festivităţile organizate de Prefectură în Parcul 1 Decembrie din Oradea, cu prilejul Zilei Naţionale.

După discursul prefectului Ioan Mihaiu, care a dat citire mesajului premierului Tudose, şi după alocuţiunea istoricului Ioan Zainea, militarul Adrian Pal a cerut voie reprezentantului Guvernului în teritoriu să îşi ceară iubita, pe numele ei Minodora Maria Tărău, în căsătorie.

„Vreau să depun jurământul iubirii”, a spus el.

Prefectul a încuviinţat, după care tânărul a îngenuncheat, iar fata a izbucnit în plâns. De altfel, inclusiv cei din public au fost mişcaţi de gestul tânărului, conform ebihoreanul.ro.

Ambii au 24 de ani şi sunt din Oradea. Ei au povestit reporterului BIHOREANULUI că s-au cunoscut în liceu. Au fost colegi în clasa a noua, la Liceul Teoretic Lucian Blaga, după care nu s-au mai văzut vreme de 7 ani. „Acum suntem împreună de 2 ani şi 8 luni”, a spus Adrian.

Adrian Pal este sublocotenent încadrat la Centrul Județean Militar Bihor, iar Minodora Maria Tărău este psiholog. Aceștia au mai spus că încă nu au stabilit data nunții.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...