(AUDIO) Proca, către Plahotniuc: Atunci când voi continua să vorbesc, pur şi simplu n-o să ai unde să te ascunzi de „nevinovăţia” ta

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Killerul Vitalie Proca, condamnat la 21 de ani în România, declară că nu intenţionează să tacă în legătură cu rolul oligarhului Vladimir Plahotniuc în tentativa de omor la comandă a bancherului Gherman Gorbunţov, în pofida ameninţărilor care ajung la el din partea lumii criminale. Killerul a admis că în spatele acestor ameninţări stă oligarhul Vladimir Plahotniuc.

Despre aceasta Proca a declarat telefonic în cadrul unui nou interviu pentru Jurnal TV.

„Ceea ce am spus eu şi ceea ce mai urmează să le aduc în declaraţii şi în spusele mele, să ajungi în ziua în care, nu că să spui că nu eşti vinovat, dar să nu ai unde te feri de nevinovăţia ta. Pentru că tu chiar eşti vinovat, e vinovat şi Pisateli, şi toată gaşca asta din pricina căreia eu am luat astăzi 21 de ani”, a declarat Proca adresându-se oligarhului.

„De la ultimul meu interviu, deja cred că am primit vreo zece ameninţări din vreo zece locuri diferite, că „te aşteptăm să te tăiem, că te aşteptăm să te omorâm”. Înţelegeţi, sunt lucruri de care sunt conştient că se întâmplă sau au să se întâmple mai departe. Deocamdată sunt pregătit pentru orice eventualitate, dar adevărul este acesta. Aşa că, dacă Vlad Plahotniuc prin intermediul cuiva care intervine asupra unor hoţi ca să ajungă până la mine, ca să mi se dea sub o formă sau alta fel de fel de ameninţări, eu îi transmit un mesaj – eu, în viaţa asta nu mă tem nici de dracul, nici de Dumnezeu”, a adăugat el.

„Am înţeles că victima, adică Gherman Gorbunţov, oferă interviuri acum. Înţelegeţi, acest joc ajunge la cote maxime. Nu că nu-mi doresc să vorbesc, din momentul în care este vorba de resurse colosale, deja nu contează cine pe cine a vrut să omoare, cine l-a comandat. Dosarul penal intră în examinare. Despre unele lucruri nu pot spune acum. În primul rând, pentru că urmărirea continuă. Încă acum câţiva ani eu eram sigur că Gorbunţov va primi 15-20 de ani, dar vedeţi că circumstanţele s-au schimbat. El s-a întors pentru a-şi aduce în regulă afacerile lui tenebre, despre care s-a aflat acum. Dar aici nu e nimic de mirare atunci când este vorba de bani enormi”, a subliniat Proca.

Amintim că anterior, într-un interviu pentru Jurnal TV, killerul Vitalie Proca, învinuit în tentativa de omor la comandă a „bancherului negru” Gherman Gorbunţov, a dezvăluit numele adevăratului comanditar al crimei. Acesta s-a dovedit a fi preşedintele Partidului Democrat, oligarhul Vlad Plahotniuc.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...