O persoană a decedat, iar alte șapte au fost traumatizate, în ultimele 24 de ore

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Pe parcursul ultimelor 24 de ore în municipiul Chișinău s-au produs 50 de accidente rutiere, soldate cu o persoană decedată și șapte traumatizate. Poliţia Capitalei este în căutarea a 11 conducători auto care au părăsit locul accidentului.

Potrivit poliției rutiere, au fost documentate 30 de cazuri, fiind adoptate decizii de sancționare a 20 de șoferi, cu aplicarea sancțiunilor de la 900 până la 1.500 lei și puncte de penalizare total – 100.

Din numărul total de accidente rutiere produse, 11 conducători auto au părăsit locul faptei, care urmează a fi identificați și privați de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la doi până la trei ani.

În acest context, poliția recomandă conducătorilor auto care au nimerit în accident rutier, soldat doar cu pagube materiale, să elibereze carosabilul și să se deplaseze la sediul Secției supraveghere transport și circulație rutieră din strada Aleea Gării 38 din Capitală, întrucât riscă să fie sancționați pentru blocarea benzilor de circulație.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...