(FOTO) Socialiștii cu cetățenia României, luați peste picior de liberali, în plenul Parlamentului

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Deputații din facțiunea Partidului Liberal (PL) fac haz de necaz pe seama socialiștilor care deţin cetățenia Românei. În contextul Zilei Naționale a României, liberalii i-au felicitat pe cei şase socialiști cu acte romanești, punându-i pe un panou de onoare.

În plenul Parlamentului, liberalii au transmis felicitări socialiștilor cu ocazia Zilei Naționale a României. Aceştia au pregătit şi un panou de onoare pentru cei şase socialiști care deţin acte românești.

Deputaţii socialişti care dețin dublă cetățenie sunt: Alla Dolință, Corneliu Furculița, Anatolie Labuneț, Radu Mudreac, Ghenadi Mitriuc și Adrian Lebedinschi.

În decembrie 2014, Igor Dodon declara pentru portalul Moldova Curată că deputații socialiști se vor dezice de cetățenia dublă și că procedura de renunțare la una dintre ele deja fusese demarată. Doar că aceste afirmații au rămas la nivel declarativ. Asociația Presei Independente a solicitat Autorității Naționale pentru Cetățenie din România (ANCR) informația despre deputații socialiști care dețin în prezent cetățenia statului român. În răspunsul lor se menționează că șase din cei 24 de aleși ai poporului din lista socialiștilor sunt cetățeni români.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...