E Shakira „istorie” pentru Pique? Fundaşul Barcelonei, surprins în club

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În ultimele luni, relația dintre Gerard Pique și cântăreața Shakira a fost în centrul atenției. Cei doi au infirmat zvonurile cu privire la despărțirea lor, dar se pare că acestea nu au fost total nefondate. Din contră, conform ultimelor informaţii, ruptura dintre ei e evidentă.

Concret, în weekendul trecut, fundaşul Barcelonei a petrecut până spre dimineaţă într-un club, departe de ochii cântăreţei. Aceasta e în convalescenţă, după ce şi-a anulat turneul avut, din cauza unor probleme la corzile vocale.

„A stat în club până la 4 jumătate dimineaţa şi a fost înconjurat de o mulţime de fete frumoase. Nu a părut deranjat de speculaţiile privind ruptura de Shakira şi nici de problemele acesteia de sănătate”, a menţionat jurnalista Laura Roige, în cadrul emisiunii Cazamariposas.

De notat că dezvăluirile vin în contextul în care în presa din Spania se vorbeşte despre un pact secret între cei doi, nedorind să se creeze prea multe speculaţii privind despărţirea.

Pique și Shakira au doi copii împreună: Milan (4 ani) și Sasha (2 ani). Cei doi și-au început relația după Cupa Mondială de fotbal din 2010, din Africa de Sud.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...