Jurnaliștii de la RISE, vizitați de „poliția criminală” pentru „pașaportizarea zonei”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Jurnaliștii publicației RISE Moldova spun că au fost vizitați, joi, la redacție de doi polițiști în civil, care au motivat că „pașaportizează zona”.

Conform unui anunț într-o postare pe facebook, doi polițiști în civil au intrat în redacția RISE Moldova, aceștia s-au legitimat și s-au prezentat ca fiind de la „Poliția criminală”.

Citeşte şi: (FOTO şi VIDEO) Afacerile imobiliare Voronin-Plahotniuc: Pe fostul sediu al PCRM a apărut logoul PDM

„Ne-au spus că fac „paşaportizarea zonei”. Un reporter RISE i-a întrebat dacă „paşaportizarea zonei” are legătură cu inaugurarea noului sediu al Partidul Democrat din Moldova care se află chiar lângă oficiul nostru? Un polițist ne-a răspuns scurt: „Noi ne facem lucru!”. Apoi au plecat”, anunţă RISE Moldova.

Citeşte şi: Candu a recunoscut oficial că formaţiunea naşului său trece la „casă nouă”. Se zvoneşte că noul sediu este legat de casa lui Plahotniuc printr-un tunel

Preşedintele Parlamentului şi vicepreşedintele Partidului Democrat din Moldova, Andrian Candu, a recunoscut că formațiunea condusă de nașul său de cununie, Vladimir Plahotniuc, va trece în curând într-un sediu nou. Asta după ce, acum câteva zile, pe fostul sediu al Partidului Comuniştilor a apărut un banner cu logo-ul PDM. Este de menţionat că Candu este primul democrat care a confirmat oficial acest lucru. Până acum, toţi democraţii solicitaţi de presă au spus că nu cunosc nimic.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...