Dodon transmite un mesaj de felicitare președintelui Iohannis, de Ziua Naţională a României

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a transmis un mesaj de felicitare președintelui României, Klaus Iohannis, de Ziua Naţională a României.

„Îmi face o deosebită plăcere să vă adresez, în numele poporului Republicii Moldova şi al meu personal, cele mai sincere și cordiale felicitări cu prilejul Zilei Naționale a României, însoțite de urări de pace și prosperitate pentru poporul român. Folosesc această ocazie pentru a-mi exprima aprecierea pentru caracterul constructiv al relaţiilor tradiţionale de prietenie și cooperare moldo-române, bazate pe principii de parteneriat şi susţinere reciprocă”, transmite Dodon.

Totodată, acesta mulțumește președintelui României pentru suportul acordat Republicii Moldova.

„Am ferma convingere că și pe viitor vom menţine un dialog politic activ, iar raporturile de prietenie şi colaborare existente între ţările noastre vor continua să se dezvolte şi să se consolideze pe multiple planuri, spre beneficiul ambelor state”, se mai arată în mesajul lui Dodon.

Pe 1 decembrie 2017, românii sărbătoresc Ziua Națională a României, ocazie cu care va fi organizată parada de 1 decembrie, dar și numeroase evenimente și manifestații.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...