/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/VIDEO/ PDM, în chirie la un necunoscut. Cheltuielile de reparație le suportă „stăpânul”

missing
30 noiembrie 2017, ora 19:03

„PDM duce lipsă de spații de lucru. La ora actuală unde ne aflăm, în sediul de pe str. Tighina, ducem lipsă de o muncă mai eficientă”, a declarat Andrian Candu, vicepreședintele PDM.

Așa că, timp de un an, democrații au căutat gazdă nouă și au găsit-o recent la câțiva pași de la casa liderului PDM, Vlad Plahotniuc. Potrivit lui Candu clădirea a fost reamenajată, iar cheltuielile de reparație le suportă proprietarul. Cât va costa chiria noului sediu, Candu a spus că vom afla după ce ei vor bate palma cu „stăpânul”.

„- E adevărat că există un minihotel, un restaurant acolo? – De asta nu cunosc. În primul rând este vorba de spațiu de lucru, birouri pentru vicepreședinți, spații de lucru pentru întâlniri cu alegătorii. Săli de ședință, sală de presă”, a menționat Candu.

RISE Moldova a scris că imobilul, care a fost și sediul comuniștilor, a fost vândut unei firme din paradisul fiscal din Belize, controlată de un personaj-cheie din anturajul lui Vlad Plahotniuc. Democratul Andrian Candu a spus că nu cunoaște cine este proprietarul. Iar PCRM neagă într-un comunicat că ar fi avut vreun oficiu în această clădire din centrul Capitalei, deși anterior membrii formațiunii au afirmat deschis că acesta este sediul lor. Comuniștii menționează că ar fi deținut o cotă-parte din construcție, pe care ar fi cedat-o în 2016.

Reporter: Anastasia Antoceanu
Imagini: Tudor Bigu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram