La revedere toamnă, decembrie salut. Marchează începutul acestei ierni cu recomandările #diez

AUPPEMBA5J
Foto: Elliott Chau

Iată că a venit și cel mai feeric anotimp din an. Și pentru că e început de iarnă, dar totodată sfârșit de săptămână, nu ratați cele mai frumoase evenimente, care cu siguranță vă vor umple sufletul cu lumină și multă energie. Începe sezonul rece cu evenimente calde recomandate de #diez.

#Proiecție de film și lansare de carte

Vineri, 1 decembrie, de Ziua Națională a României, marcată și de românii din afara granițelor, în incinta Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală vor avea loc două manifestări consacrate destinului tragic al românilor dintre Prut și Nistru, după anexarea acestui teritoriu de către Uniunea Sovietică în 1940.

La ora 13.30, în blocul expozițional, va fi proiectat filmul documentar „Expedițiile memoriei. Jurnal de bord. Siberia – Irkutsk”, producție a OWH Studio și TVR Iași (producător – Virgil Mărgineanu, regie – Violeta Gorgos).

Mai multe detalii găsești AICI!

#Zina Zen Labirint Lansare Chișinău

De la 18.30, la Uptown cafe, Chișinău, între prieteni, cu muzică bună și mult zen, amestecați întrebările în vin și alegeți ieșirea cea mai apropiată dintr-un Labirint de cuvinte și emoții.
„It’s not complicated” in „513”, e „Labirint” in Uptown Cafe. 🙂
Rezervări la telefonul 078775701

Mai multe detalii găsești AICI!

#Gala Generozității ediția a IV-a

CCF/HHC Moldova alături de Patronul organizației, Soprana Valentina Nafornița, vă invită la cea de a IV-a ediție Gala Generozității, un eveniment anual major care îmbină cultura, caritatea și generozitatea umană.

O ediție cu multe surprize, premiere și invitați deosebiți.
Gala Generozității oferă un concert extraordinar de muzică, clasică, pop și pop-folk.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Prezentarea și degustarea vinului DiFruct

Înscrie-te acum și participă la cel mai deosebit master class unde vei avea ocazia să descoperi și să explorezi gustul rafinat al colecției de vinuri de fructe Difruct.
Evenimentul va fi însoţit de un master class culinar de la bucătarul chef Fresco.
Invitatul special, somelierul Anton Bobeico, va oferi informații prețioase despre cultura vinului si va prezenta surpriza serii – arta creării cocktailurilor din vinurile de fructe.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Winter is Coming

Sunteți invitați la orele 20:00, în localul Viking, ca să  petreceți prima zi de iarna.
Invitatul serii este Saxofonistul Sergiu Plop.
Savurează o seară plină de armonie, muzică de suflet și bucătărie inedită.
În seara asta fiecare masă beneficiază de 15% reducere.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Movie Night + Home Alone

Seria „Home Alone” a devenit de-a lungul anilor un fel de „must-see” al perioadei. Şi indiferent de câte ori l-ai văzut, îl vei privi cu sufletul la gură și în acest an!

Anume din acest motiv organizatorii rulează un film din renumita trilogie la Academy+Moldova, în cadrul evenimentului Movie Night+, care va avea loc în prima zi a iernii, pe 1 decembrie, începând cu ora 19:00.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Marșul Recunoștinței

Vino, vineri 1 decembrie, în scuarul Gării Feroviare din Chișinău unde împreună vom merge la Cimitirul Eroilor Români din Chișinău, pentru a cinsti memoria celor care cu propria viață au apărat unitatea neamului românesc.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Turneu FIFA 18 Corporate Wars

Turneele online au devenit plictisitoare!
De aceea, organizatorii au pregătit un campionat offline de FIFA 18, care va avea loc în zonele Enter Gaming. Participanții vor juca pe console de ultimă generație și vor lupta pentru culoarea propriului logo, iar colegii de birou pot forma echipe de suporteri.

Câştigătorul va avea parte de premii valoroase care îl vor motiva să atingă noi performanțe. Este vorba despre o cupă, așa cum merită un adevărat campion și o consolă Sony PlayStation 4 SLIM, oferită de compania Enter.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Spectacolul „Maria Tănase. Aș muri, moartea nu-mi vine”

După cum a mărturisit Nelly Cozaru, regizoarea spectacolului : “Despre Maria Tănase s-au scris multe cărţi şi articole, s-au montat emisiuni radiofonice și televizate, s-au editat zeci şi zeci de discuri, au avut loc mii de evenimente: anul Maria Tănase,festivalul Maria Tănase… Se pare însă că nu de-ajuns”.

Vezi o istorie întreagă cu multe detalii despre Maria Tănase la Teatrul Național „Mihai Eminescu”.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Carte Pentru Basarabia

Ajuns la a 3-a ediție, proiectul „Carte pentru Basarabia” vine în întâmpinarea dorinței tinerilor basarabeni (elevi și studenți) de a studia cărți din literatura română și universală scrise în limba română.

Pe 1 decembrie, într-o zi istorică în care celebrăm 99 de ani de la Mare Unire de la Alba Iulia, Asociația Blessing Hearts în colaborare cu psihologul Oana Rotaru pune la dispoziția Universității Libere Internaționale din Moldova 3000 de volume scrise în limba română.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Expoziție de artă în holul Inspectoratului Școlar Național

Holul Inspectoratului Școlar Național este, din nou, o sursă de inspirație, un mediu plăcut, creativ și deosebit pentru angajați și vizitatori. Și pentru că tot ce este frumos trebuie și promovat, sunteți invitați, în fiecare zi de luni până vineri, de la 08:00 la 17:00, la o nouă expoziție de artă, inaugurată de curând.

Mai multe detalii găsiți AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente