/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Unde-i bradul? Promisul Pom de Crăciun, de 29 de metri, încă nu a ajuns în PMAN

missing
30 noiembrie 2017, ora 19:47

Până la această oră, bradul nu a ajuns în Piața Marii Adunări Naționale. Stativul, în care va fi fixat, și muncitorii așteaptă de dimineață promisul brad, de 29 de metri, din Ucraina.

„Suntem în așteptarea bradului de Anul Nou. Iluminatul decorativ nu l-am terminat prin piață. Mai avem de pus luminițe, globuri, până diseară sperăm să terminăm”.

Adjunctul Direcției cultură a Primăriei a venit să vadă cum se lucrează. Cam îngrijorată și scumpă la vorbă.

„- În legătură cu bradul. Încă nu a fost adus. – Nu știu. Nu e problema mea. – Sunteți deja pregătiți? – Noi cu programul artistic suntem gata”, a menționat Stela Mitriuc, adjunct al direcției cultură.

Și pe str.31 august, acolo unde va fi instalat bradul Guvernului, pregătirile sunt în toi.

„Noi nu știm nimic. Ne-au dat de lucru și atât. Sincer. Aici nu se poate de intrat”.

Ofițerul de presă al Primăriei, Vadim Brânzaniuc, nu ne-a putut spune nimic despre soarta pomului de Crăciun. Anterior, primarul interimar Silvia Radu a promis ca bradul va fi inaugurat pe 1 decembrie. Acesta a fost cumpărat din Ucraina cu 15 mii de lei, dar nu se știe cine achită cei 25 de mii de lei pentru transportarea pomului în Moldova.

Reporter: Parascovia Spic
Imagini: Tudor Bigu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram