(foto) Cum arată ultima zi a mișcării Movember / No Shave November Moldova 2017

collage

Movember sau No Shave November sunt mișcări internaționale pentru a promova sănătatea masculină și a preveni cancerul la prostată. Donațiile care se fac, se duc la fondul care face cercetări pentru a vindeca această formă de cancer.

Obiectivul Movember-ului este de a „schimba la față sănătatea bărbaților”. Astfel, 1 noiembrie este declarată ziua bărbieritului, zi în care participanții (“Mo Bros”) se rad și își iau angajamentul de a-și întreține mustața toată luna.

Istoricul Movember sau No Shave November în Moldova

În 2012, un grup de tineri a organizat evenimentul-frate al #movember, numindu-se #noshember, inițiat de Alexei Ciobanu. No shave november constă în a nu te rade deloc, nici barba, nici mustața, pentru același principiu.

Participanții din 2012 la No Shave NovemberParticipanții din 2012 la No Shave November

În 2013, o echipă din Moldova s-a înregistrat pe site-ul oficial al #movember. Aceștia au făcut poze pe 1 noiembrie și pe 30 noiembrie pentru a vedea diferențele. Pe toți participanții din 2013, îi vedeți aici: Movember Moldova 2013.

colaj5
PC: Natalia Gârbu

În 2014, nu a fost organizat nimic colectiv, însă entuziaștii au menținut tradiția în viață, iar echipa #diez a căutat acești entuziaști pentru a-i vedea și a le aprecia meritele. Pozele lor le vedeți mai jos.

nicu
Nicu Guțan
no shave
Victor Paluta
no shave1
Nikko Derli
no shave3
Radu Plugaru
no shave4
Cristi Mariuta
no shave9
Alexandru Lebedev 🙂
no shave5
Maxim Pulber
no shave6
Victor Matskan
no shave7
Vasile Fulga
no shave8
Roman Bălțeanu
no shave2
Serghei Pleteniuc
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente