Serghei Lavrov: Multe din acţiunile Administraţiei Trump sunt foarte puţin diferite de cele ale lui Obama

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Acțiunile echipei președintelui american Donald Trump sunt similare cu politicile Administrației Barack Obama, a declarat Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, relatează Reuters, citând agenția de știri RIA.

„Din nefericire, multe din acțiunile echipei Donald Trump sunt inerțiale și, de fapt, sunt cu puțin diferite de linia lui Barack Obama”, a declarat ministrul rus într-un interviu pentru cotidianul italian Libero, citat de agenția RIA.

În timpul campaniei electorale, Donald Trump a declarat că intenționează să îmbunătățească relațiile SUA cu Rusia, aflate în acel moment la un nivel scăzut în contextul acuzațiilor privind implicarea Moscovei în scrutinul prezidential american.

Potrivit unui raport al serviciilor secrete americane, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat campania de influențare a rezultatului scrutinului prezidențial din SUA în scopul facilitării victoriei lui Donald Trump și în ambiția de a submina sistemul liberal-democratic occidental. Moscova neagă orice implicare în scrutinul prezidențial american.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...