17:47:18 23.04.2024
Stiri

Renato Usatîi reacționează la ACUZAȚIILE aduse de Gorbunțov: „Bancherul negru depune mărturii FALSE împotriva mea în schimbul închiderii dosarelor sale”

Anticorupție 30.11.2017 16:36 Vizualizări2148 Autor: Ziarul National
Renato Usatîi reacționează la ACUZAȚIILE aduse de Gorbunțov: „Bancherul negru depune mărturii FALSE împotriva mea în schimbul închiderii dosarelor sale”


Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, consideră că mărturiile lui Gherman Gorbunțov, făcute în cadrul unui interviu la „Publika TV”, ar fi false. Asta pentru că acesta vrea să-i fie închise toate dosarele penale deschise pe numele său în R. Moldova.

„Despre revenirea lui Gorbunţov la Chişinău s-a discutat încă acum jumătate de an. Au făcut-o complicii săi prin intermediul convorbirilor publicate în filmul „Moldova – teritoriul fărădelegii”. „Bancherul negru” depune mărturii false împotriva mea în schimbul închiderii dosarelor sale penale şi întoarcerea schemelor de spălare de bani în Moldova. Seara, la Publika, Gorbunţov ne va povesti noi compuneri inventate împreună cu procurorii şi poliţiştii lui Plahotniuc, pe care executorul tentativei de asasinare, Vitalie Proca, îl numeşte comanditar şi oferă mărturiile corespunzătoare în ţările europene. Ascultaţi diseară fanteziile lui Gorbunţov”, a scris Usatîi pe pagina sa de facebook.

Acesta mai anticipează că Gorbunțov va spune „cine stă în spatele declarațiilor false ale lui Proca”.

Conform preşedintelui „Partidului Nostru”, „în versiunea Publika, el va spune „cine stă în spatele declaraţiilor false ale lui Proca”. „De ce nu ar spune aceste balade britanicilor şi românilor? Pentru că infractorul Gorbunţov poate colabora doar cu ancheta banditească plahotniucistă. Vlăduţ consideră că a creat aici o lume aparte, în care el e şi rege, şi zeu. Dar îl aşteaptă o dezamăgire. Apariţia lui Gorbunţov în lumina reflectoarelor este doar o mică fumigenă, comparativ cu acea torpilă pe care, sunt convins, o va da acestei bande grupul internaţional de anchetatori din diverse ţări. Gorbunţov la fel va sta pentru crimele pe care le-a comis. Este o chestiune de timp”, a mai spus Usatîi.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md