Epopeea Pomului de Crăciun; A „pornit” acum 2 zile la Chişinău, dar încă nu a ajuns, iar până la inaugurare au rămas în jur de 26 de ore

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Au rămas în jur de 26 de ore până la inaugurarea Pomului de Crăciun din Piaţa Marii Adunări Naţionale, însă bradul nu a ajuns încă pe teritoriul Republicii Moldova, aşa cum acesta a fost achiziționat din Ucraina.

Responsabilii de la Primăria Chişinău anunțau că Pomul de Crăciun pe care autoritățile municipale îl vor împodobi în Piața Marii Adunări Naționale porneşte spre Chişinău în seara zilei de 28 noiembrie. Acesta, însă, nu a ajuns la destinație nici până la această oră, iar vecepreşedintele Partidului Liberal (PL), Valeriu Munteanu, spune că municipalitatea caută transport agabaritic, după ce nu a fost posibilă transportarea pomului pe o platformă feroviară.

„Epopeea bradului continuă…„Artiștii” de la Primăria mun. Chișinău, au încercat în disperare să încarce bradul din Ucraina pe o platformă feroviară, sacrificând pentru aceasta deja mai mulți pomi de Crăciun (plătiți cu toții), însă se pare că niciunul nu vrea să vină la Chișinău. Deși au fost achitate zeci de mii de lei pentru transportul #feroviar, acum impostorii de la Primăria Chișinău caută un transport #auto agabaritic (care va fi plătit cu alte zeci de mii de lei), pentru a nu eșua complet în această goană după artificii ieftine”, spune Munteanu.

Deocamdată, municipalitatea nu anunţă unde se află Pomul de Crăciun şi când va ajunge acesta la Chișinău, în contextul în care sărbătoarea inaugurării Pomului de Crăciun este programată pentru 1 decembrie, ora 17.30.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...