Procurau marfă de la piața „KM7” și o aduceau în țară prin regiunea transnistreană; Două persoane, reținute

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Oamenii legii au anihilat o schemă de contrabandă cu mărfuri de larg consum, care erau procurate de la piața „KM7” din or. Odessa, Ucraina și introduse în țară prin regiunea transnistreană, cu ocolirea posturilor vamale interne de control.

Pe acest caz sunt cercetați penal doi conaționali, domiciliați în regiunea transnistreană, în privința cărora a fost emis mandat de arest preventiv pe un termen de 15 zile.

Aceștia au fost reținuți de către Echipele Mobile ale Serviciului Vamal în apropierea localității Fîrlădeni, r-nul Căușeni, iar în microbuzul în care se aflau, vameșii au depistat în total 1 218 articole vestimentare, în asortiment, fără acte de proveniență. Conform estimărilor, valoarea lotului reținut se cifrează la 328,000 lei.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii arii infracționale a grupării deconspirate și identificării tuturor membrilor acesteia, precum și a eventualilor complici. Persoanele implicate riscă o pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la 3 la 10 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...