(foto) La Orhei va fi inaugurat un pom de Crăciun artificial de 24 de metri. Când i se vor aprinde luminițele

orhebradcollage
Foto: Primăria Orhei

La Orhei a început instalarea Pomului de Crăciun, care va fi inaugurat pe 10 decembrie. Cu această ocazie, Primăria Orhei va organiza un concert în care vor evolua Valentin Uzun cu orchestra Tharmis şi o petrecere în aer liber cu DJ, scrie pagina primăriei din localitate.

Bradul artificial este montat în principala piață a orașului – piața Vasile Lupu. Tot aici va fi amenajat un orășel de poveste cu eroi și persoaneje îndrăgite de copii, zone foto, figurine luminoase, cerbi și alte decorațiuni cu tematica sărăbătorilor de iarnă.

Totodată, orașul va fi împodobit cu zeci de kilometri și mii de instalații luminoase și decorațiuni tematice.

Anul acesta, Pomul de Crăciun de 24 de metri, va fi decorat cu noi ghirlande și luminițe.

Însuși Pomul de Crăciun este artificial, iar tradiția de a avea un asemenea brad se păstrează deja de 3 ani cu scopul de a salva copacii vii.

Strada Vasile Lupu va fi împodobită cu noi instalații luminoase și elemente decorative de sărbătoare, confecționate special pentru Orhei.

Mai mult, centrul orașului va fi acoperit de o cupolă de luminițe, care va reda spiritul și feeria sărbătorilor de iarnă.

Strada Mihai Eminescu, ca de fiecare an, va fi transformată asemenea „Champs Elysees”, pomii vor fi împodobiți cu sute de luminițe curgătoare.

În toate sectoarele din oraş vor fi instalate ghirlande şi figuri ornamentale cu simbolica sărbătorilor de iarnă, cupole, fulguşori, precum şi alte elemente tematice.

Evenimentul de inaugurare va începe, la 10 decembrie la ora 19.00 în Piaţa Vasile Lupu.

Atracţia principală a sărbătorilor de iarnă în Orhei, va fi tradiționalul Târg de Crăciun, aflat la cea de-a treia ediţie. El își va deschide ușile pe 23 decembrie.

Potrivit datelor statistice, în perioada sărbătorilor de iarnă, oraşul Orhei este vizitat de zeci de mii de oameni din toate colţurile ţării, dar şi de peste hotare.

orhebrad1 orhebrad2 orhebrad3 orhebrad4 orhebrad5

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente