22:36:52 19.04.2024
Stiri

Maia Sandu îl LINIȘTEȘTE pe Platon, care „se îngrijește” de soarta ei: „Nu am PISICĂ și nu am nicio implicare în această fraudă”

Politică 30.11.2017 13:19 Vizualizări2916 Autor: Ziarul National
Maia Sandu îl LINIȘTEȘTE pe Platon, care „se îngrijește” de soarta ei: „Nu am PISICĂ și nu am nicio implicare în această fraudă”


Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, spune că avertismentele condamnatului Veaceslav Platon, precum că Ilan Șor ar putea s-o denunțe că a fost implicată în frauda bancară, nu o îngrijorează. Asta pentru că dânsa nu ar avea nicio implicație în frauda bancară, iar toată lumea cunoaște acest lucru.

„Înțeleg că Platon spune să scap de pisică… Vreau să-l liniștesc că nu am pisică și nu am de ce să scap. Eu nu am nicio implicație cu această fraudă majoră. În această fraudă majoră sunt implicați ei toți și nu au nicio șansă să încerce să mă atragă în această chestie. Lucrurile sunt clare pentru toată lumea”, a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii „Important”, de la TVC 21.

În opinia Maiei Sandu, autorii furtului, dar și beneficiarii vor fi cunoscuți atunci când va fi publicat raportul Kroll – 2, doar că nu varianta redactată: „Vrem publicarea raportului Kroll în original. Uite de acolo o să începem să vedem cine sunt cei care au participat la furtul miliardului”.

Aceasta a mai adăugat că niciodată nu l-a văzut pe Ilan Șor, cel care a scris recent că ar fi finanțat PAS. „Pe Șor nu l-am văzut în viața mea și nici nu vreau să-l văd. Exact așa e și în cazul lui Plahotniuc. Eu îi doresc lui Șor să aibă atâția bani de acum încolo cât a cheltuit pentru mine și partidul meu politic. Ei sunt dintr-o echipă și cu toată echipa vor ajunge la pușcărie. Aveți asigurările mele”, a conchis Sandu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md