/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 789: Lovitură Rusiei și asalt uriaș! Șeful spionajului militar de la Kiev prezice vremuri și mai grele

A fost reluată circulația prin postul vamal Cahul a mai multor categorii de unități de transport

missing
30 noiembrie 2017, ora 12:26

Astfel, în scopul fludizării traficului de mărfuri la frontiera moldo-română, Serviciul Vamal va autoriza trecerea prin acest post vamal a autocamioanelor fără mărfuri (cu excepția autocisternelor și a remorcilor de tip termos), precum și a mărfurilor și mijloacelor de transport ale titularilor statutului de Agent Economic Autorizat (AEO).

De asemenea, Serviciul Vamal informează, în baza unui demers transmis de către Ministerul Economiei și Infrastructurii, despre finalizarea lucrărilor de reabilitare a podului dintre posturile vamale Cahul (MD) și Oancea (RO) și respectiv, eliminarea limitărilor de viteză și de greutate pentru autovehiculele de mare tonaj, instituite anterior

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram