Actualitate

Zodii protejate de DIVINITATE în luna aceasta

TAUR – A doua jumătate a anului a fost pentru Taur una anevoioasă. Este unul din nativii care a muncit cel mai mult pentru a obține lucruri simple, la îndemâna oricui.

Veștile bune vin în luna decembrie pentru acest nativ silitor. Toată munca lui va fi răsplătită atât financiar, cât și spiritual. Taurul va renaște din propria cenușă.

FECIOARA – Fecioara este în general pe lista zodiilor protejate. În luna decembrie, Divinitatea le va aduce în cale oameni minunați, cu povești de viață impresionante în fața cărora se vor putea deschide fără niciun fel de reținere.

Chiar dacă Fecioara nu știe să se bucure de succesele sale, în decembrie va trebui să învețe să facă asta. Apar tot felul de momente interesante de care trebuie să profite dacă vrea să evolueze profesional.

Deși în mod obișnuit în decembrie nu prea se găsesc joburi, Fecioara ar putea avea norocul vieții sale. Nativii care își caută un loc de muncă de ceva vreme își vor îndeplini visul.

Balanțele și Săgetătorii, ținuți în brațe de astre

BALANȚA – Și Balanța are parte de ceea ce își dorește în luna decembrie. Se vor schimba foarte multe lucruri în viața ei, mai ales din punct de vedere familial.

Balanța are parte de surprize incredibile mai ales din a doua jumătate a lunii decembrie. Trebuie să fie extrem de atentă la multe situații care vor fi benefice pentru ea, dar care la prima vedere pot părea periculoase.

Balanța a învățat de-a lungul anului să nu interpreteze lucrurile fără o amănunțită analiză. Divinitatea îi va arăta calea corectă și de această dată.

Cu banii va sta ceva mai bine față de lunile anterioare. Decembrie îi poate aduce o mărire salarială, un bonus sau de ce nu o avansare în funcție. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *