23:32:15 16.04.2024
Stiri

INVIDIE // O prietenă din copilărie a dat-o de gol pe Meghan Markle: „Vrea să fie Prințesa Diana numărul 2”

Monden 30.11.2017 12:30 Vizualizări2152 Autor: Ziarul National
INVIDIE // O prietenă din copilărie a dat-o de gol pe Meghan Markle: „Vrea să fie Prințesa Diana numărul 2” Sursa: okmagazine.ro


Ea urmează să devină ducesă, soția Prințului Harry, în luna mai a anului viitor, dar oare s-a gândit vreodată că va fi membru al Familiei Regale Britanice?

Ei bine, luni Meghan Markle și Prințul Harry și-au anunțat logodna, iar mai târziu în aceeași zi au apărut împreună în fața presei și au oferit primul lor interviu în calitate de cuplu oficial. Ieri au ieșit la iveală și primele detalii cu privire la nunta anului 2018, eveniment ce va avea loc în luna mai la biserica St George’s Chapel din incinta Castelului Windsor, iar familia regală va plăti pentru tot, inclusiv pentru flori, muzică, biserică, dar și pentru recepția de după ceremonia religioasă.

Așa că Meghan va deveni membru al Familiei Regale Britanice și va avea acces chiar și la Palatul Buckingham, obiectiv turistic pe care îl vizita la 15 ani într-o excursie prin Europa.

Poate că lui Meghan Markle i-a fost predestinat să revină în același loc, după mai bine de 20 de ani, în calitate de logodnică a unui prinț. Iar amintirile ei la Palatul Buckingham au fost imortalizate într-o fotografie din adolescență, pe când era un fan al familiei regale și făcea turul Europei. Declarațiile prietenei din copilărie a fostei actrițe o dau de gol pe Meghan, căci ea și-ar fi dorit să intre în familia regală și a plănuit totul în detaliu.

Fix în fața palatului, turista de 15 ani Meghan Markle se fotografia în anul 1996 alături de o prietenă, îmbrăcată lejer, în rochiță și cu o pereche de papuci în picioare, iar la 21 de ani după acest eveniment are ocazia să refacă poza, îmbrăcată elegant și la brațul unui prinț. Imaginea este remarcabilă, iar Meghan este de nerecunoscut, alături de tânăra Ninaki Priddy.

Așa-zisa prietenă a revenit cu declarații șocante despre cea cu care călătorea în adolescență. După părerea ei, Meghan a plănuit totul în detaliu, iar Prințul Harry este victima ei: „Nu sunt deloc șocată. E ca și cum ea a planificat toată viața asta. Ea reușește mereu ceea ce vrea, iar Harry i-a picat în plasă. A fost întotdeauna fascinată de Familia Regală. Vrea să fie Prințesa Diana numărul 2. Își va juca rolul cu abilitate, dar sfatul meu pentru el ( n.r. Prințul Harry) este să fie atent”, a spus Ninaki Priddy pentru Daily Mail imediat după anunțarea logodnei lui Meghan Markle cu Prințul Harry, scoțând din arhivă și fotografia cu ele două în fața Palatului Buckingham.

Doamna Priddy și Meghan Markle s-au întâlnit la vârsta de doi ani la o prestigioasă grădiniță din Hollywood și au devenit inseparabile. „Noi eram ca două surori, toată lumea știa asta”, a spus femeia care are aceeași vârstă ca Meghan, 36 de ani.

Imaginea remarcabilă cu Meghan din fața Palatului Buckingham face parte dintr-un set de fotografii oferite chiar de Priddy, pentru Daily Mail, demonstrând totodată egoismul și invidia pe care i-o poartă lui Meghan Markle, căci declarațiile ei sunt de-a dreptul răutăcioase.

Sursa: okmagazine.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md