(VIDEO) Cine va fi primul în lista blocului electoral PPDA – PAS, Andrei Năstase sau Maia Sandu?

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Partidul Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA) și Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) au anunțat că vor merge într-un bloc electoral la alegerile parlamentare din 2018. Deocamdată, însă, nu se știe cine va fi primul în lista blocului electoral PPDA – PAS, Andrei Năstase sau Maia Sandu.

Potrivit liderei PAS, Maia Sandu, nu s-a decis, deocamdată, cine va fi primul pe lista blocului electoral anunțat recent. Acesta declară că, în prezent e prea devreme de a stabili cine va fi capul liste.

„Ați mers prea departe. Asta este mai puțin important acum. E important să venim cu o echipă formă bună. De la primul, până la ultimul, toți trebuie să fie foarte buni”, a declarat Sandu în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune TV21.

„Nu știu dacă este vorba de merite aici. Mergeți prea departe. Haideți să le lăsăm pe toate la timpul lor. Primul element este integritatea, iar ale doilea element este meritocrația”, a continuat asta.

Citește și: (VIDEO) PAS și Platforma DA au anunțat oficial participarea în bloc la alegerile din 2018

Întrebată dacă Andrei Năstase, care s-a retras în favoarea ei la alegerile prezidențiale din 2016, merită să fie primul pe lista blocului, Sandu a spus că locurile nu trebuie împărțite în concordanță cu un eveniment sau altul.

„Nu împărțim locurile în funcție de un eveniment sau altul. Vom discuta în echipă, când vom avea toți candidații. Atunci vom avea o decizie colegială, despre cum să facem astfel încât să avem o listă cât mai bine„, declară lidera PAS, conform căreia PPDA și PAS „sunt două partide politice diferite, care împărtășesc niște viziuni, care înțeleg că trebuie să facă acum echipă, care să se opună binomului Plahotniuc – Dodon”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...