(VIDEO) A furat portmoneul unei minore, în timp ce se deplasau cu un microbuz; Transnistrean reținut cu ajutorul unui șofer de maxi-taxi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un individ în vârstă de 36 de ani, din regiunea transnistreană a fost reținut, după ce a sustras portmoneul cu bani din buzunarul unei adolescente de 16 ani în timp ce se deplasa cu microbuzul. Incidentul a avut loc pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al Capitalei.

Potrivit poliției, victima se de plasa cu microbuzul de pe ruta 113 în sectorul Botanica al Capitalei. La un moment dat, adolescenta a depistat lipsa portmoneului din buzunar, iar la scurt timp a comunicat șoferului de microbuz. Ulterior, acesta a blocat ușile microbuzului și s-a deplasat la Inspectoratul de Poliție Botanica, unde au intervenit angajații și au reținut hoțul. Asupra lui a fost depistat portmoneul victimei.

Bănuitul ar mai fi fost implicat în cel puțin trei cazuri de pungășii, comise în transportul public urban. Suspectul a fost anterior reținut și documentat de polițiști pentru infracțiuni analogice.

Bărbatul este cercetat penal pentru pungășie și riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 la 17 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la doi ani.

Potrivit datelor, pe parcursul anului au fost înregistrate 88 de pungășii, ceea ce constituie o scădere în comparație cu perioada analogică a anului trecut, fiind înregistrate 131 cazuri.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...