(VIDEO) Mai mulți tineri încătușați de polițiști, pentru furt și păstrare de droguri

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Mai mulți indivizi au fost reținuți pentru furt și păstrare de droguri. Unii dintre aceștia au încercat să fugă de la fața locului.

Un individ în vârstă de 20 ani a fost reținut în flagrant delict în momentul pătrunderii într-un automobil, parcat pe o stradă din comuna Stăuceni. Acesta intenționa să fugă de la locul faptei cu o automagnetolă și două telefoane mobile.

Bănuitul este cercetat pentru furt și riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 13.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la doi ani.

Alți doi tineri, cu vârstele de 18 și respectiv 20 ani au fost observați de polițiști, manifestând un comportament dubios, care ar fi încercat să se ascundă.

Potrivit poliției, suspecții aveau asupra lor niște pachețele cu o substanță vegetală fărâmițată, asemănătoare cânepei. Probele delicte au fost sigilate și expediate Centrului tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP.

Suspecții riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 8.000 la 14.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de până la 150 de ore sau închisoare de până la un an.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...