(video) Cine sunt tinerii în etate pe care vârsta din buletin nu îi împiedică să facă sport și să se mențină în formă

1

Pentru unele persoane vârsta din buletin nu este un motiv pentru a sta în fața televizorului și a duce un mod de viață sedentar. Protagoniștii noului episod al rubricii „Tineri în etate”, fac sport, sunt tineri în suflet și vor să rămână așa mereu. Ei pot fi un exemplu atât pentru noi tinerii, cât și pentru cei de vârsta a treia, care au cam refuzat să mai fie activi.

Dacă veți merge într-o plimbare la Valea Morilor îi veți putea vedea entuziasmați de joc și plini de energie. Și-au amenajat propriul teren de sport, astfel încât vin aici de câteva ori pe săptămână și joacă volei. Fac sport pentru satisfacția proprie însă participă și la competiții internaționale. Echipa lor a luat anul trecut locul 1 la o competiție din Ucraina, la care au participat în total 12 echipe.

Și pe Aureliu Marusic îl puteți întâlni la Valea Morilor, unde se plimbă pe un skateboard. Este inginer de profesie, iar pe lângă muncă găsește timp cam o dată pe săptămână pentru a practica un sport mai mult tipic tinerilor.

Pasionate de sport sunt și femeile. Pe Margareta Apostu ați putut să o vedeți la mai multe concursuri și emisiuni. Practică sportul cu regularitate, iar vârsta pe care o are nu o împiedică să aibă un corp tonifiat și tânăr. Se trezește la 5 dimineața și merge la sală, unde face sport de la 7 dimineața până la 5 seara.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente