În această "telenovelă regală" există însă şi alte personaje, precum Pippa Middleton, pe care mulţi o compară cu Meghan Markle, amândouă fiind brunete şi împărtăşind aceleaşi gusturi vestimentare. În urmă cu câţiva ani, presa o vedea pe Pippa chiar o posibilă iubită a prinţului Harry, după ce mezina familiei Middleton a avut o apariţie spectaculoasă la nunta surorii sale Kate cu prinţul William, notează Agerpres.

Gurile rele spun că Pippa nu vede cu ochi buni relaţia dintre prinţul Harry cu Meghan şi au circulat chiar zvonuri că nu a dorit-o pe tânăra actriţă americană printre invitaţii prezenţi la nunta ei cu omul de afaceri James Matthews, care a avut loc pe 22 mai.[pippa middleton GettyImages-478362725 crop]FOTO: Gulliver/ Getty Images

Potrivit unor versiuni mai răutăcioase, Pippa nu a vrut ca o femeie care seamănă atât de mult cu ea să-i fure prim-planul unei nunţi în care doar ea trebuia să strălucească. Până la urmă actriţa a fost prezentă, fără să fie însă fotografiată, doar la ceremonia civilă. La biserică nu putea să fie oricum prezentă, ca urmare a protocolului casei regale britanice.

Nu există prea multe imagini care să le arate pe Meghan şi Pippa împreună, chiar dacă cele două tinere au pasiuni similare. Dincolo de asemănarea fizică — ambele sunt brunete, cu ochi căprui şi poartă ţinute asemănătoare — ele îşi dedică timpul cauzelor umanitare şi sunt pasionate de modă. Gurile rele s-ar putea din nou întreba "cine copiază pe cine", dacă se au în vedere pozele individuale în care ambele "par să împartă acelaşi dulap de haine", notează La Vanguardia.

Pentru a da un aer în plus de telenovelă, în urmă cu câteva luni, tabloidele au anunţat că cele două surori, Pippa şi Kate, sunt însărcinate, un scenariu care totuşi nu s-a adeverit, având în vedere că doar ducesa de Cambridge aşteaptă venirea pe lume a celui de-al treilea copil al său.

"Va rămâne oare Pippa însărcinată în acelaşi timp cu Meghan?", se întreabă ziarul spaniol. Rămâne de urmărit povestea acestor două femei pe care unii o văd plină de rivalitate şi de invidie stăpânită, notează La Vanguardia.