03:19:29 29.03.2024
Stiri

Sfaturi din PUȘCĂRIE pentru Maia Sandu de la condamnatul Veaceslav Platon

Politică 30.11.2017 10:30 Vizualizări3203 Autor: Ziarul National
Sfaturi din PUȘCĂRIE pentru Maia Sandu de la condamnatul Veaceslav Platon


Condamnatul Veaceslav Platon, supranumit raiderul nr. 1 din CSI, i-a scris o scrisoare din pușcărie Maiei Sandu. Acesta o avertizează pe Sandu că liderul Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, prin intermediul lui Ilan Șor, ar putea s-o transforme în participantă la așa-zisul „jaf al secolului” din sistemul bancar din R. Moldova.

Potrivit celui condamnat în dosarul fraudei de la Banca de Economii a Moldovei, Maia Sandu ar putea fi înlăturată de pe arena politică prin intermediul lui Ilan Șor.

„Se observă din prima mâna lui Vladimir Plahotniuc. El demult nu mai încearcă să fie original şi pur şi simplu încă o dată l-a scos în faţa publicului pe Ilan Șor. În curând vor apărea valize cu numerar, care, chipurile, v-au fost transmise la Washington, Bruxelles sau Bucureşti de către oamenii de încredere ai lui Șor, ale căror nume el deja le-a uitat. De asemenea, o mulţime de mite primite de către dumneavoastră pentru a vota la şedinţa Guvernului pentru emiterea unei garanţii pentru BEM. Şi bineînţeles, sponsorizarea partidului dumneavoastră, pentru care Șor a cheltuit întregul miliard furat”, spune Platon în scrisoarea sa, transmite jurnal.md.

Platon a mai adăugat că scopul lui Plahotniuc ar fi ponegrirea Maiei Sandu și ulterior neadmiterea în alegerile parlamentare de anul viitor. „Dacă aveţi o pisică, ca în dosarul Chirtoacă, scăpaţi urgent de ea. Nu râdeţi, e la modul serios. Ilan Șor este un super martor, în care au încredere şi CNA, şi Procuratura Anticorupţie şi, bineînţeles, toate instanţele moldoveneşti”, mai spune acesta.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md