(video) New York, Laponia și Quebec. Trei destinații perfecte pentru un Craciun de vis

quebec

Vrei sa petreci un Craciun de vis peste hotare? Iți place zăpada și ești adeptul/adepta tradițiilor de Crăciun? Iată trei destinații perfecte pentru un Craciun de vis petrecut alături de familie, iubita/iubitul tău sau, de ce nu, de unul singur.

#Crăciun în New York, orașul luminilor

Dacă adori sărbătorile de Crăciun cu brazi împodobiți, străzi împânzite de beculețe și colinde la colțuri de stradă, New York-ul este destinația perfectă pentru tine. Tot aici vei întâlni la fiecare pas Moși Crăciuni zâmbitori și prietenoși. Cu siguranță în această perioadă nu ai cum să te plictisești, deoarece aici vei găsi mereu ceva de făcut. Poți participa la diferite festivități, concerte sau petreceri. Iar dacă tot ai ajuns până aici neapărat trebuie să vizitezi patinoarul Rockefeller care, în această perioadă, devine un adevărat punct de atracție al orașului.

#Laponia, țara lui Moș Crăciun

Încă mai crezi în Moș Crăciun? Atunci destinația perfectă pentru tine este Laponia. Aceasta este și destinația perfectă pentru familiile cu copii. Aici te poți bucura de preparate delicioase, colinde, și voie bună. Nu trebuie să ratezi plimbările pe sanaii trase de câini Husky sau chiar de reni.

# Crăciun de vis în Quebec, Canada

Quebec este un oraș canadian, parcă desprins din felicitările de crăciun din anii `80. Străzile sunt împânzite de zăpadă albă, pufoasă, iar de pe margini brăduții împodobiți sunt de nelipsit. Dacă vrei să ai parte de un Crăciun de poveste cu multă zăpadă și să te plimbi printr-un oraș ce emană romantism, Quebec este destinația perfectă pentru tine.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente