Descoperire extraordinară pe Stația Spațială Internațională: Un organism extraterestru

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un inginer rus de pe Stația Spațială Internațională face o declarație incredibilă.

Potrivit lui Anton Skaplerov, inginer pe Stația Spațială Internațională, în exteriorul acestei stații a fost descoperită o bacterie care nu provine de pe Pământ.

Bacteria nu se afla acolo atunci când ISS a fost lansată pe orbită, prin urmare a apărut ulterior și provine din spațiu. Astfel, putem spune că este vorba de un organism extraterestru, scrie Daily Mail.

Din fericire, testele au arătat că nu este periculoasă pentru oameni și bacteria a fost trimisă deja pentru analize suplimentare, pe Pământ.

Bacteria a fost descoperită de astronauții care au preluat mostre de pe coca stației spatiale.

Experimente anterioare au demonstrat că unele bacterii ajung de pe Pământ în spațiu și se fixează pe exteriorul Stației Spatiale.

Aici, ele pot supraviețui, pentru că își schimbă forma. Aceste concluzii sunt foarte interesante, pentru că oferă noi informații despre microorganisme.

Astronautii au făcut diferite teste și pe bacteria E.coli, că să vadă cum adaptează la condițiile din spațiu, cu gravitație zero. Astfel, ei au observat că bacteria a devemnit mult mai rezistentă la antibiotice.

Deocamdată nu se cunosc prea multe informații despre noua bacterie descoperită pe stația spațială, însă este foarte posibil că ea să nu provină de pe Pământ.

În prezent, la bordul ISS se află un echipaj format din doi astronauți americani și patru ruși.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...