Recomandări frumoase pentru joi, 30 noiembrie. #diez te îndeamnă să ieși din casă și să te distrezi

evenimente61
Foto: Freestocks.org

Cum puteți colora o zi ploioasă? Corect, să pleci la evenimentele sugerate de echipa #diez. Mergeți cu cineva, doar în doi, veselia se va perpetua într-o atmosferă care vă va încălzi în această perioadă rece și posomorâtă. #diez consolidează prietenia, ieșiți din casă!

#Atelier de Creație: Cunună de Crăciun

Acest atelier de creație presupune crearea propriei cununi de Crăciun. O cunună frumoasă care va putea fi agățată pe ușa casei, camerei sau pusă ca decor pe masă. Vom avea la îndemână materiale textile, globulețe și alte unelte necesare pentru a crea cunune de sărbătoare.  Trebuie să știți că locurile sunt limitate. Grăbiți-vă să rezervați locul. Sunați la la nr de telefon 068893503 sau prin mesaj pe facebook. Prețul este 50 de lei, un coffee break inclus. Vino pe adresa str. Matei Basarab 9/1, la Studio Delfreea. Detalii suplimentare le găsiți aici.

# Expedițiile memoriei în Siberia: pe urmele deportaților

Joi, 30 noiembrie, ora 16.00, veniți în Sala de conferințe „Alexe Rău”, blocul I, str. 31 August 1989, nr. 78 A (Biblioteca Națională a Republicii Moldova), pentru a participa la evenimentul „EXPEDIȚIILE MEMORIEI. ÎN SIBERIA: PE URMELE DEPORTAȚILOR”. Coordonatorul proiectului este Octavian Țâcu, dr. în istorie. În cadrul evenimentului vă propunem: lansarea imnului „Uniți sub tricolor”, versuri și muzică Ilie Văluță și vizionarea filmului documentar „ Jurnal de bord. Irkutsk”, un film despre basarabenii deportați în regiunea Irkutsk din Rusia, despre urmașii lor, … o trăire comună a membrilor expediției, a ceea ce au văzut acolo. Mai multe detalii vedeți pe pagina de Facebook.

# Discuții la o ceașcă de cunoaștere

Comisia Mass-media şi Relații cu Publicul te invită la „O ceaşcă de cunoaștere”, eveniment ce are ca scop promovarea creativității şi a culturii în rândul tinerei generații. Invită și prietenii tăi și participați la un eveniment super distractiv și interactiv. Te așteptăm cu mare drag pe data de 30 noiembrie, la ora 16:00 la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”. Dacă te-a interesat această platformă, intră aici pentru mai multe detalii.

# Stand UP Comedy

În această joi, Baker Street îți pregătește o altă porție de râs. Cu noi puteri, comedianții noștri vin să vă amuze așa cum știu ei mai bine. Cei care obosesc repede să steie în picioare, sunteți bineveniți să rezervați masă la 079332200. Informații suplimentare găsiți aici.

# Quiz „Descoperă Moldova”

Asociatia pentru Dezvoltare Creativă te invită la quizul „Descoperă Moldova”, care va avea loc joi, 30 noiembrie, începând cu ora 16:00, la Biblioteca Municipală B. P. Hasdeu, situat pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 148.

Quizul „Descoperă Moldova” se desfășoară în cadrul campaniei sociale eu aleg Moldova / я выбираю Молдову implementată de Asociația pentru Dezvoltare Creativă. Evenimentul are menirea să ofere tinerilor posibilitatea de a-și testa cunoștințele generale și de a învăța lucruri noi despre Moldova: cultura, geografia, istoria și oamenii săi.

Creează-ți echipa din 5-6 membri și intră în concurs împreună cu prietenii și colegii tăi!  Pentru înregistrare, scrie o postare în eveniment cu denumirea echipei.
Vino să descoperim și să învățăm lucruri noi despre țara noastră! Detalii despre eveniment găsiți AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente