Silvia Radu a instalat în fața biroului său un post de poliție. Serviciul ar costa Primăria 32.000 de lei

24068178_1515785401835068_7996864356511760021_n

Primarul general interimar al capitalei, Silvia Radu, a instalat la intrarea pe holul unde este biroul său un post de poliție, care ar costa bugetul municipal 32 de mii de lei lunar. Liberalul Valeriu Munteanu a postat o fotografie pe o rețea de socializare cu noul post.

„Toate dictaturile au aceeași formulă „de existență”: puterea mai întâi trebuie luată (inclusiv pe căi nedemocratice), apoi păstrată (cu orice preț).

Silvia Radu, primar general interimar-impostor a instalat de dimineață la intrarea pe holul unde este biroul primarului general (ocupat abuziv de dumneaei) un nou post de #poliție, cu însărcinarea clară să nu treacă nimeni prin zonă, spre a-i tulbura liniștea uzurpatoare a doamnei.

Deprinsă cu exuberanța și cu cheltuirea fără noimă a banilor, pentru doamna „șefă” nu contează că acest nou post de pază, va scoate din bugetul municipal peste 32 de mii de lei lunar.
Mai mult decât atât, în primărie sunt peste 30 de camere de supraveghere, iar doamna a chemat o companie privată, pentru a-i asigura accesul personal și exclusiv la toate camerele și înregistrările.

Oare la ce i-ar servi doamnei atâtea măsuri de precauție, de cine se ascunde?”, a scris liberalul pe pagina sa de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente