(FOTO) Un moft al Silviei Radu? „Costă 32 de mii de lei pe lună”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Primarul general-interimar al capitalei, Silvia Radu, a instalat de curând la intrarea pe holul unde este biroul său un post de poliție, care ar costa bugetul municipal 32 de mii de lei lunar, susține liberalul Valeriu Munteanu.

Liberalul o acuză pe Radu de „dictatură”, postând pe pagina sa de Facebook și o poză cu noul post, în care poate fi văzut și un bărbat în uniformă.

„Silvia Radu, primar general interimar-impostor a instalat de dimineață la intrarea pe holul unde este biroul primarului general (ocupat abuziv de dumneaei) un nou post de #poliție, cu însărcinarea clară să nu treacă nimeni prin zonă, spre a-i tulbura liniștea uzurpatoare a doamnei. Deprinsă cu exuberanța și cu cheltuirea fără noimă a banilor, pentru doamna „șefă” nu contează că acest nou post de pază, va scoate din bugetul municipal peste 32 de mii de lei lunar.”, remarcă Munteanu.

El o mai acuză pe Silvia Radu că ar fi „chemat o companie privată, pentru a-i asigura accesul personal și exclusiv la toate camerele și înregistrările” din clădirea Primăriei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...