Recomandări #diez pentru miercuri, 29 noiembrie. Evenimente la care să mergi în ultima săptămână de toamnă

evenimente-weekend-660×400
Foto: Cosmopolitan.ro

Chiar dacă suntem în mijloc de săptămână, nu este un motiv să scăpați evenimentele draguțe care te așteaptă. Și pentru că e sfârșit de toamnă, grăbiți-vă să savurați la maxim ultimele zile. Echipa #diez a făcut o selecție de evenimente tocmai bune pentru o seară de miercuri perfectă.

# Marin Costiuc – Expoziție de Artă

expozitie

Cunoscătorii artei contemporane este invitată să participe la expoziția de tablouri a pictorului Marin Costiuc. Expus anterior la Londra, Berlin, Cluj și Chișinău, Costiuc este cunoscut pentru capacitatea sa de contextualizare și deconstrucție. Prin lucrările sale de artă, el estompează linia dintre figurație și abstractizare, în timp ce demonstrează virtuozitatea sa tehnică. Evenimentul va avea loc la Galleria Concept Store pe 29 noiembrie. Mai multe detalii găsiți aici.

#Workshop Comunicarea în doi!

workshop

Dacă vrei să știi secretul unui cuplu armonios, atunci participă la Workshopul Comunicarea în doi. Află cum se dobândește și se menține compatibilitatea în relația ta de cuplu.

Compatibilitatea este o noțiune care a stârnit multe curiozități de-a lungul timpului. Trăind în diferite comunități oamenii s-au ales după niște simțuri neconștientizate să fie unul lângă celălalt. Au fost inventate și diferite proverbe: ,,spune-mi cu cine te aduni că să-ți spun cine ești.’’, ,,cine se aseamănă, se adună’’. Sunt doar coincidențe sau totul face parte din firea noastră și al modului în care suntem construiți. Evenimentul va avea loc la Cafe Croissant, între orele 18.30-20.30. Mai multe detalii aflați aici.

# Concertino band & prietenii

concertino

Dacă ai chef de muzică bună, atunci mergi la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”. Acolo vei avea parte un concert extraordinar cu participarea Concertino Band și Lilia Șolomei, soprano, Artistă Emerită, Geta Burlacu, Artistă Emerită, Constantin Moscovici, nai, Artist al Poporului. Evenimentul începe la ora 18.00. Mai multe detalii găsești aici.

# Expoziţia Naţională a meşterilor împletitori din fibre vegetale

expozitie1

În perioada 29 noiembrie 2017 – 10 februarie 2018, va avea loc expoziţia-concurs naţională a meşterilor împletitori în fibre vegetale. Evenimentului are drept scop promovarea artei împletitului tradiţional artistic al fibrelor vegetale şi transmiterea către tânăra generaţie a meşteşugului prin intermediul atelierelor de creaţie organizate de meşterii populari pe parcursul expoziţiei. Inaugurarea evenimentului va avea loc la 29 noiembrie 2017, ora 14.00, în incinta MNEIN (str. Mihail Kogâlniceanu 82). Mai multe detalii aici.

#Picnic la Fermă – diversificare turistică pentru producători

picnic

Operatorii de turism, consumatorii interesați, precum și agențiile de consultanță și de promovare a turismului autohton sunt invitați la un eveniment interesant, „Picnic la Fermă – diversificare turistică pentru producători”. Evenimentul va avea loc la 29 noiembrie, în Chișinău, strada Dimineții, 4. Participarea la atelier este posibilă doar prin înregistrare prealabilă la numărul 078007999. Mai multe detalii aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente