„De la acțiuni mici la schimbări mari”: Hackathon de șapte ore la care pot participa persoane de orice vârstă. Cum te înregistrezi

21641100_2040602206161479_6683707384334245966_o

Centrul de educație non-formală „Diversitate”, în cadrul programului „Drepturile Omului”, organizează primul non-stop Hackathon „De la acțiuni mici la schimbări mari”, care va dura 7 ore și va avea loc 9 decembrie, în Chișinău, la «Jolly Alon Hotel & Business Center».

Noi învităm pentru participarea în Hackathon voluntari, reprezentații organizațiilor non-governamentale, pedagogi, activiști, elevi și studenți, înteresați de tema cetățeniei active și schimbărilor sociale.

La Hackathon vor fi prezentate rezultatele inițiativelor civice și educaționale, realizate de către tineri de 12-17 ani în diferite regiuni ale Moldovei, absolvenți a programului academiei de educație interculturală Izvoarele Toleranței”.

Vom fi bucuroși să prezentăm și proiectele în domeniul educației civice, activismului, culturii, relizate de către partenerii  noastre din Moldova, Gagauzia și Transnistria, și să acodăm spatiul pentru prezentarea proiectului dumneavoastră.

În programul Hackathonului vor fi diferite workshopuri și va fi creat spațiu pentru networking pe domenii de educație non-formală”,  „peacebuilding și nediscriminarea”, „cultura și creativitate”, „inițiativele sociale în comunitatea mea”.

Ideea principală a Hackathonului este „De la acțiuni mici la schimbări mari” este crearea platformei, unde participanții de vârsta diferită, backgroundul cultural și social diferit,  într-o atmosferă сonfortabilă ar putea uni și să schimbe cu ideile, cele mai bune practici, și să inspire de perspective de viitoare colaborare.

Exprimarea intenţiei de participare poate să se facă până la data de 4 decembrie.

Aici poți să te înregistrezi.

Detalii despre eveniment poți afla pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente