(FOTO și VIDEO) Locatarii nu-și vor mai putea parca mașinile în curtea blocului; De ce pompierii cer acest lucru

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Mai mulți șoferi din sectorul Botanica al Capitalei au primit înștiințări, din partea pompierilor şi salvatorilor, în privința parcării automobilelor, în apropiere ieșirilor din bloc, împiedicând astfel accesul autospecialelor în caz de situații excepționale. Pompierii au plasat foițe cu înștiințări pe parbrizele mașinilor.

Pompierii și salvatorii au înștiințat ieri seara mai mulți șoferi din capitală care își parchează automobilele în apropierea blocurilor de locuit, blocând astfel accesul autospecialelor. Acțiunea a constat în aplicarea unor foi informative, pe parbrizele mașinilor, în care conducătorii auto sunt rugați să nu blocheze accesul către blocurile locative.

Potrivit salvatorilor, acțiunile echipelor de intervenție ar putea să fie întârziate și dificile, din cauza mașinilor parcate chiar lângă blocuri, lângă trepte sau chiar lângă ieșirile de rezervă. Despre aceste pericole li s-a atras atenția și șoferilor carese aflau în preajmă.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență roagă cetățenii să fie receptivi, iar atunci când parchează automobilele să o facă cu responsabilitate, pentru a nu bloca accesul pentru autospecialele de intervenție.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...