/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

O escroacă, condamnată la 9 ani de închisoare. A luat bani de la 12 persoane pentru a le perfecta vize

missing
28 noiembrie 2017, ora 13:11

Verdictul a fost dictat după ce Procuratura Anticorupţie a demonstrat vinovăţia acesteia de falsificarea probelor, samavolnicie şi escrocherii, comise în proporţii deosebit de mari.

Potrivit procurorilor, în perioada lunilor octombrie – decembrie 1999, activând în calitate de vicedirector al unei întreprinderi individuale imobiliare, inculpata a însuşit, prin înşelăciune şi abuz de încredere, de la 12 persoane mijloace băneşti în proporţii deosebit de mari. Inculpata a însuşit banii victimelor sub pretextul perfectării vizelor pentru plecare şi angajarea acestora la muncă în Portugalia, chiar dacă nu avea posibilitate reală de a realiza acest lucru.

De asemenea, procurorii au mai demonstrat că, la începutul anului 2004, inculpata, care activa deja în calitate de director al unei organizaţii obşteşti, sub pretextul închirierii spaţiului locativ contra sumei de 350 lei lunar, a trecut cu traiul la o persoana în etate. În continuare, în vederea dobândirii dreptului la spaţiu locativ şi privatizare, după decesul posesorului acestui apartament pe numele său, a întreprins măsuri în vederea privatizării apartamentului pentru înstrăinarea ulterioara a acestuia, inclusiv prin prezentarea probelor false într-un proces civil.

Sentinţa este cu drept de atac în condiţiile legii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram