/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

A fost găsită mama a doi copii, abandonați la o stație de troleibuz de pe strada Calea Ieșilor din Capitală

28 noiembrie 2017, ora 13:22

În urma unor acțiuni de investigații,s-a constatat că, mama copiilor are o vârstă de 27 ani, originară din satul Chipeşca raionul Şoldăneşti, locuieşte temporar în Capitală şi ar face abuz de alcool.

Copiii s-au dovedit a fi cu vârstele de patru ani, băieţelul, şi fetiţa de șapte ani. Împreună cu ei locuia și bunica lor, care a declarat că fiica ei a plecat de la domiciliu în ziua de duminică, împreună cu copiii. Aceasta a fost depistată şi condusă la sectorul de poliţie pentru a fi chestionată.

Direcţia municipală pentru protecţia drepturilor copilului urmează să decidă transmiterea copiilor sub supravegherea mamei biologice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram