(VIDEO) Un şofer a tamponat un pieton şi a fugit de la locul accidentului

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O femeie a fost tamponată pe trecerea de pietoni, iar șoferul automobilului ar fi părăsit locul comiterii accidentului. La faţa locului au intervenit angajaţii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră pentru a stabili circumstanţele şi identifica şoferul.

Conform informaţiilor constatate, incidentul s-a produs pe strada Tudor Vladimirescu din sectorul Buiucani, fiind surprins de nişte camere de supraveghere instalate în adiacent.

Victima s-a dovedit a fi o locuitoare a oraşului Orhei, în vârstă de 22 ani, care ulterior s-a adresat după ajutor medical la spital, fiindu-i stabilite leziuni corporale sub formă de fracturi.

În urma măsurilor speciale de investigaţii demarate a fost identificat şoferul, care s-a dovedit a fi în vârstă de 42 ani, care se afla la volanul unui automobil de model “Audi” în momentul impactului.

El este cercetat penal şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 13,000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 3 ani cu (sau fără) privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 2 ani.


CITIȚI ȘI...