Gianluigi Buffon, cel mai bun jucător din campionatul Italiei în sezonul trecut; Cum arată echipa ideală

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Gianluigi Buffon, portarul echipei Juventus Torino, a fost desemnat cel mai bun jucător din campionatul Italiei în sezonul 2016-2017, în cadrul galei Asociației fotbaliștilor profesioniști italieni (AIC), desfășurată luni seara la Milano, informează Corriere dello Sport.

Buffon figurează și în echipa ideală a sezonului trecut din Serie A, alături de șase dintre colegii săi de la Juve — Miralem Pjanic, Gonzalo Higuain, Alex Sandro, Paulo Dybala, Dani Alves (plecat la PSG) și Leonardo Bonucci (plecat la AC Milan). Din unsprezecele ideal al sezonului 2016/2017 mai fac parte, de asemenea, Radja Nainggolan (AS Roma), Kalidou Koulibaly, Marek Hamsik și Dries Mertens, toți trei de la SSC Napoli.

Titlul de cel mai bun antrenor al ediției trecute a campionatului italian a fost atribuit lui Maurizio Sarri, tehnicianul echipei SSC Napoli, care a reușit să-l devanseze pe Massimiliano Allegri (Juventus), câștigătorul acestui premiu în ultimii doi ani.

Juventus Torino, care a cucerit cel de-al șaselea său titlu consecutiv de campioană națională, a fost desemnată echipa sezonului 2016-2017.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...