S-au luat la harță în plină stradă și au agresat fizic doi carabinieri; Șase persoane reținute, în Capitală

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Șase persoane au fost reținute în urma unei bătăi de pe Aleea clasicilor din Capitală. În urma intervenției a doi carabinieri solicitați de o femeie, bătaia s-a terminat, însă cu pagube.

Potrivit Departamentul Trupelor de Carabinieri, doi militari în timp ce se deplasau la serviciu prin Grădina Publică „Ștefan cel Mare” din Capitală au fost solicitați de către o femeie, care a comunicat că pe Aleea clasicilor are loc o bătaie în grup.

Carabinierii s-au deplasat la fața locului pentru redresarea situației. În momentul intervenției, una dintre aceste persoane, care după toate semnele era în stare de ebrietate, nu s-a supus cerințelor legale de încetare a acțiunilor violente și i-a agresat fizic și verbal pe militari, deteriorându-i unuia dintre ei ținuta de serviciu.

Urmare a acțiunilor întreprinse de carabinieri, toți 6 participanți la conflict au fost reținuți și transportați la Inspectoratul Buiucani pentru documentare.

Dacă va fi găsită vinovată, persoana riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 300 la 1.000 unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 180 de ore, sau cu închisoare de până la cinci ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...