/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ „Petroclub”, în Europa League. Echipa de la Hîncești a învins cu 4-1 FC „Zimbru”

missing
27 noiembrie 2017, ora 17:16

Petrocub a fost medaliată pentru prima dată la campionatele naționale de fotbal și va participa, în premieră, la meciurile preliminare din Europa League. Jucătorii de la Hâncești s-au distrat ieri, pe teren propriu, cu formația FC „Zimbru” în ultimul meci al etapei în care s-au impus cu 4-1. Gazdele au deschis scorul din penalty prin Vladimir Ambros, în minutul 22.

5 minute mai târziu, „Zimbru” i-a ajutat să dubleze scorul după un gol marcat de Prepeliță în propria poartă. În repriza secundă Victor Mudrac și Dan Taras au făcut diferența de 4-0, ambii marcând câte un gol. Pentru Zimbru, golul de onoare a fost marcat de Ilie Damașcan în minutul 74.

Potrivit antrenorului Lilian Popescu, înaintea meciului, „Petroclub” speră doar la locul patru. Nici vorbă de urcarea pe podium. Pe lângă victorie, echipa „Petrocup” a fost avantajată și de înfrângerea Daciei. Chișinăuienii au cedat cu 3-2 în deplasare cu „Dinamo Auto” care, după această victorie, s-au salvat de la retrogradare.

Tot ieri a fost premiată și campioana „Sheriff Tiraspol”. Astfel, viespile și-au trecut în palmares cel de-al 16 titlu de campioană a Moldovei. Podiumul a fost completat de Milsami și Petrocub.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram