Locuitorii Capitalei cu salarii de până la 3000 de lei, pot beneficia de 40% reducere din costul facturii pentru încălzire

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Familiile cu un venit global de până la 3000 lei lunar pot beneficia de 40% reducere din costul facturii la încălzire pentru sezonul termic 2017-2018. Pentru aceasta beneficiarii trebuie să depună cereri de solicitare.

Potrivit Primăriei municipiului Chişinău, beneficiari de compensații în sezonul rece anterior, trebuie să-și reînnoiască cererile pentru sezonul termic 2017-2018, prin care informează că situația materială a familiei nu s-a îmbunătățit.

De asemenea, solicitări pentru ajutoare pot face și alte familii din Chișinău și din suburbii, care n-au beneficiat anterior de compensații, dar care au un venit global de 3000 lei lunar.

Cererile pentru compensații pot fi depuse la întreprinderile municipale de gestionare a fondului locativ (ÎMGFL) nr. 1 – 23, pentru cetăţenii care locuiesc în sectoarele Botanica, Centru, Râşcani şi Buiucani.

Locuitorii sectorului Ciocana pot depune cererile la pretura sectorului Ciocana, prin intermediul gestionarilor fondului locativ.

Locuitorii din orașel, comunele și satele din componența municipiului Chișinău pot depune cereri de solicitare la Primăriile localităților suburbane.

Până la data de 27 noiembrie curent au fost depuse 20 797 dosare, dintre care 19 516 -cereri de reconfirmare și 1 281 cereri noi.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...