Informații utile pentru cei care doresc să plece în Qatar

map-01-thumb1-1066×600

Agenția Turismului a Republicii Moldova în coordonare cu Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene aduce la cunoștință doritorilor de a călători în Statul Qatar despre condițiile de intrare pe teritoriul statului respectiv.

Din data de 9 septembrie, cetățenii Republicii Moldova au posibilitatea să obțină vize de intrare, în scop turistic, la sosirea nemijlocită pe teritoriul Statului Qatar. Prin urmare, cetățenii moldoveni, urmează să întrunească următoarele condiții:

# Valabilitatea minimă a pașaportului să fie de 6 luni;
# Să dețină bilet de avion tur-retur.

Valabilitatea vizelor turistice urmează a fi de 30 de zile, cu dreptul de a fi prelungite pe un termen suplimentar de până la 30 de zile. De asemenea, informăm că la traversarea frontierei, oricărei persoane i se poate solicita oferirea datelor și informațiilor suplimentare privind scopul călătoriei sale pe teritoriul Statului Qatar, inclusiv, adresa cazării, prezența asigurării medicale valabile, etc.

Ambasada Statului Qatar se află pe strada Vasile Lupu 9, mun. Chișinău. Pentru mai multe detalii accesați site-ul Ministerului Afacerilor Extene.<

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente